Tankanlægget til vognmanden

FTC tilbyder løsninger til alle typer af hjemmetank anlæg, hvad enten du ønsker ovenjordisk tank eller nedgravet tank løsning. Vores mangeårige ekspertise er opnået gennem mange år i branchen.

Vi kan være behjælpelig i hele projektfasen, med indretning såvel som sagsbehandling til kommunal myndighed. Valg af udleveringsstander, kortautomat, fleet management, pejle udstyr, osv.

FTC A/S har fundet frem til de mest velegnede og robuste produkter specifikt til vognmandsbranchen. Samtlige produkter kan uden problemer fungere i det hårde miljø, vognmandsbranchen byder på.

FTC A/S har fundet produkter som er robuste, har lang levetid, lave vedligeholdelsesomkostninger og high flow egenskaber.

jordtank_01

Nedgravet tank

En underjordisk olietank er det sikreste og mest miljørigtige løsning. Tanken vil typisk være dobbeltvægget og udstyret med sensorer der opfanger enhver utæthed.

Den nedgravede tank kan fås enkelt- eller dobbelvægget, inddelt i et eller flere rum, så du kan have flere produkter på samme tank, op til 100 m3.

Overjordisk

Den overjordiske tank kan fås som fritstående tank eller leveret i container, der giver yderligere sikring mod tyveri. Fordelene ved den overjordiske løsning er dens mobilitet og at man let kan opdage og reparere fejl og lækager, ligesom vedligehold nemt kan foretages.

overjordisk-tank

Standerløsninger

Som stander løsning ved vi af erfaringer, at materialet skal kunne holde til lidt af hvert, for at kunne holde til det hårde og ubarmhjertige miljø det udsættes for. Derfor har FTC A/S fundet frem til nogle ekstra hårdføre standere der med garanti kan leve op til opgaven.

Endura standeren fra Gilbarco er én af de standere. Der er kun brugt kvalitets komponenter, som i alle Gilbarco Veeder Root produkter, og den fremstår ekstremt robust og kræver overraskende lidt vedligeholdelse. Ønskes et højere flow, kan Frontier standeren anbefales da den kommer i en ultra high flow udgave, hvor selv de største behov skulle kunne imødekommes.

Alle standere kan fås med en eller to slanger. Der er tilmed mulighed for at tilføje en satellit stander, der kører på samme tælleværk på hovedstanderen. På denne måde kan lastbiler med tanke i hver side, spare en masse tid og besvær. Satellit standeren kan også tilføjes senere.

Fleet management

Fleet management eller flådestyring ift. tankning kan være en udfordring for mange med egne tankanlæg. Med disse systemer får du at vide hvilken bil der har tanket hvad, hvor meget og hvornår.

Systemerne kan fås i mange forskellige versioner og med mange mange, for nogen unødige funktioner. FTC A/S fører produkter der henvender sig til alle, store som små.

TLS 4 er et godt eksempel på et system hvor det er muligt at skræddersy et system til den enkelte. TLS 4B er en skrabet version, men vil i mange tilfælde være lige præcis hvad du søger.

Er du i tvivl, så grib knoglen og ring til os på 60 100 500 og hør hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Revolutionerende SiteOmat fleet management system

Orpak har med deres revolutionerende system introduceret et stykke teknologi som ikke før er set lignende på markedet.

FuelOmat Gold gør det muligt for standeren at genkende køretøjet og eliminerer dermed behovet for betalingskort. Samtidig umuliggør systemet tankning af f.eks. biler eller andre tanke, der ikke er forbundet til systemet.

Pejleudstyr

Pejlesystemer kan fås i mange forskellige former, men til vognmanden har vi besluttet at foreslå enten Gespasas Genius, SiteSentinel Nano eller TLS 4B, der er en skrabet version af TLS 4.

Genius er meget anvendelig til oliefyrstanke, hjemmetankanlæg og mindre salgsanlæg.

OPW debuterede i Juni 2014 med den nye brugervenlige Site Sentinel Nano niveaumåler, som byder på intuitiv software og en farvesskærm samlet i en kompakt konsol.
SiteSentinel Nano’s interface byder på en kalender oversigt, hvilket gør det muligt for operatøren at filtrere alarmer efter dato, tank, alarm type (leveringer, alarmer og advarsler).

Afhængig af behovet, kan TLS 4B være en mulighed. Dette produkt ligger i den dyre ende, men har den fordel at det kan udvides med ekstra funktioner , såfremt det skulle blive nødvendigt.

AdBlue_væske

AdBlue

Et AdBlue kan laves med både en nedgravet tank, men også som en container løsning leveret som turn-key anlæg der er køreklart fra dag 1.

Stand-alone løsningen er en utrolig fleksibel løsning, da det leveres som et plug n play anlæg. Anlægget kan placeres efter behov og standeren kan indrettes med enten 1 eller 2 pistoler