Tankstationen

FTC A/S har siden 2001 rådgivet, projekteret og leveret tank anlæg og det er blevet til flere end 450 større eller mindre projekter igennem tiden. Vores ekspertise på området gør os til en uvurderlig samarbejdspartner, til dit projekt.

Tankløsninger

En underjordisk olietank er det sikreste og mest miljørigtige løsning til tankstationer. Tanken vil typisk være dobbeltvægget og udstyret med adskillige sensorer der opfanger enhver utæthed.

Den nedgravede tank giver derudover også de bedste muligheder for at indrette forpladsen bedst muligt.

Nedgravet tanke

Den nedgravede tank kan fås enkelt- eller dobbelvægget, inddelt i et eller flere rum, så du kan have flere produkter på samme tank, op til 100 m3.

Tanken har en stærk polyurethan coating der sikrer mod rust og en dobbeltvægget tank har minimum 20 års garanti.

Forankring af tanke

FTC A/S tilbyder et smart og fleksibelt forankringssystem.

Systemet består af to betonbjælker som placeres på hver sin side af tanken. Hen over tanken placeres et antal galvaniserede forankringsbånd som forbindes til betonbjælkerne. Tanken sikres hermed imod opdrift i de situationer hvor der er høj grundvandsstand.

Flexworks_loop_system

Rørføring

Vi har valgt at føre OPW produkter, når det kommer til rørføring. Deres produkter er nogle af verdens bedste og bruges over hele verden.

OPW’s FlexWorks Loop System repræsenterer ny og innovativ teknologi indenfor brændstof og inddæmningssystemer. Med dette forenklede og gennemprøvede design får man et system med fokus på øget forebyggelse af lækager. Samtidig giver systemet let adgang til sump og komponenter, så inspektion og vedligeholdelse kan ske inden der opstår problemer.

Gilbarco SK700-II

Med SK700-II  får du et utal af muligheder, uovertruffen driftsikkerhed og brancheførende nøjagtighed.
SK700-II er fremtidssikret med mulighed for at opgradere og eftermontere en bred vifte af muligheder, heriblandt AdBlue, LPG og CNG.

Sidst, men bestemt ikke mindst, sikrer du en førsteklasses slutbruger oplevelse.

Kørebanetag

FTC A/S har i en årrække leveret kørebanetage til flere af de største aktører på det danske marked, her i blandt Haahr benzin.

FTC A/S kan, i samarbejde med dig, udarbejde skitser og 3D illustrationer af dit projekt, så I får det fulde billede af projektet inden det sættes igang.

Kontakt os nu og få pris på dit projekt.

OPW rørføring

opw-rørføring1

FTC A/S har valgt at tilbyde rør fra OPW da kvaliteten af deres produkter let lever op til de krav vi bliver mødt med. Produkterne er optimeret således at installationen foregår så let som muligt, hvilket i sidste ende er med til at spare vores kunder for en masse penge i lønninger.

AdBlue BlueBox

adblue-blueboks

Blue-box løsningen er ideel til stationer der bliver mødt med en stigende forespørgsel på AdBlue. Anlægget er en turn-key løsning der kan være oppe og køre samme dag som du får den leveret.

FTC A/S har netop sendt 40 anlæg af denne slags til Italien, i en leasing aftale. Er du interesseret i at høre mere så er du velkommen til at kontakte os.

Pejleudstyr

Pejleudstyr har tidligere været store anlæg, der skulle kunne printe pejletabeller ud til chafføren. De tider er heldigvis ovre og nutidens pejlesystemer er kompakte og kan kommunikere trådløst med printere og telefoner via wifi eller apps.

TLS 4 er nyeste skud på stammen fra Gilbarco, en af verdens førende producenter af pejlesystemer til tankstationer. TLS 4 bygger videre på TLS 2 og gør det muligt for kunden, hen ad vejen, at udbygge systemet med Accuchart, automatisk tank kalibrering, CLSD og 24 timers lækageovervågning. Derudover er det muligt at tilføje sensorer og prober til systemet.

tls4_pejlesystem

AVANCE by OPW

OPW leverer nogle af branchens bedste produkter. AVANCE serien leverer den nyeste teknologi, er ergonomisk gennemtænkt og med en uovertruffen brugeroplevelse.

ZVA - Elaflex

ZVA serien er en pålidelig og driftsikker pistol, der lægger mindre vægt på det æstetiske og fokuserer mere på holdbarhed og driftsikkerhed.

Pistolerne kommer med al den nyeste teknologi og kan fås til de fleste produkter. Diesel pistolen fås med almindelig flow, high-flow og super high-flow.

ZVA AdBlue

ZVA AdBlue er en pistol, som følger ZVA serien fodspor når det kommer til den høje standarder af kvalitet og pålidelighed.

High Flow

High-flow pistolerne kan præstere et flow fra 80 l/min og helt op til 200 l/min. Så har du en station, med plads til lastbiler, ville dette være et argument for chafføren at holde ind på din station, frem for den næste hvor de ikke har high-flow pistoler.