Lystbådehavnen - miljørigtige diesel og benzin anlæg

FTC A/S har leveret flere forskellige slags løsninger til lystbådehavne, og har i skrivende stund tilbud ude på flere.

Situationen for mange lystbådehavne er, at de gamle anlæg har fået lov at stå og forfalde, uden tilsyn fra kommuner og miljøstyrelsen, i mange år. Disse anlæg lever langt fra op til de standarder andre anlæg holdes op mod idag.

Vælger du at samarbejde med FTC A/S kan du være sikker på at hensynet til miljøet kommer i første række.

overjordisk-400x250

Overjordisk

Fritstående tanke er det oplagte valg når det kommer til tankanlæg tilpasset lystbådehavne. Tankene kan fås både til benzin og diesel og kan uden problemer sikres med pullerter eller lignende værn på påkørsel.

nedgravet-tank-400x250

Underjordisk

De underjordiske tanke kan være et problem i forbindelse med opdrift pga. det høje grundvand. Dermed ikke sagt at det er umuligt, for det det langt fra. Denne løsning den mest miljørigtige og sikre måde at lave et tankanlæg på. Tankene fås helt op til 100.00 liter og kan deles op til at indeholde både benzin og diesel.

turn-key-container-400x250

Turn-key container

Container løsningen er ideel i mange tilfælde og kan tilpasses så det passer netop dit projekt. Udover at beskytte tanken mod påkørsel, beskyttes samtlige komponenter mod vind, vejr, solstråler og saltvandets korroderende effekt.

frontier_300x200

Gilbarco Frontier

Gilbarco Frontier er ideel til lystbådehavnen.

Frontier standeren er et kvalitets produkt med en robust struktur der sikrer en optimal styrke.

De pulver lakerede, galvaniserede stål paneler beskytter standeren mod vind og vejr. Gilbarco’s navn er garant for at der kun bruges de bedste komponenter i produktionen af alle deres produkter, i samarbejde med Elaflex’s slanger og pistoler.

NPS-betalingssystemer

Dankort NPS

PaySys designet er tidløst og moderne.

PaySys kan modtage alle kort, som PBS udbyder (Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Eurocard, Diners og China UnionPay, mm) samt lokal/selskabskort.

PaySys kan også leveres med kontantdel (seddellæser) i indbygget pengeskab og kan modtage op til 8 forskellige seddeltyper i alle 4 retninger.

TLS4_300x200

TLS 4

TLS 4 automatiske pejlesystem er det førende lagerstyringssystem på markedet. TLS 4 systemet benytter sig af sensorer, prober og avanceret software til at videregive præcise oplysninger om beholdning, levering og forplads, der gør det muligt for dig at drive en profitabel forretning.

elaflex-zva

Elaflex ZVA

Elaflex ZVA serie er den foretrukne pistol for tankstationer og lignende, da pistolen er fremstillet af kvalitetsdele, har høj driftsikkerhed, lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger.