Skræddersyet til entreprenøren

Her kan du læse om hvilke produkter vi anbefaler til jer der falder ind under entreprenører/mindre virksomheder/landbrug/hobby virksomhed eller lignende.

FTC A/S har funder frem til en række produkter der henvender sig til personer/virksomheder med mindre behov for flådestyring og store pejlesystemer, og måske mere behov for lav teknologiske og mobile løsninger såsom ADR tanke.

Har du spørgsmål eller søger noget bestemt, så send os en besked. Vi har en lang række leverandører inden for brændstof komponenter, så vi kan sikkert godt finde det du søger.

Nedgravet tank

Den nedgravede tank vil for de fleste være en unødvendig løsning, men det forholder sig sådan at denne løsning stadig er den mest miljørigtige og mest sikre, i og med tanken ikke vil være udsat for påkørsler.

Fritstående tank

Den fritstående, eller overjordiske, tank er en god løsning for f.eks. en entreprenør. FTC A/S kan tilbyde tanke lige fra 200 liter og helt op til 100.000 liter. Disse løsninger kan enten leveres med udleveringsstander eller med en simpel løsning som S-50.

Med andre ord, FTC A/S kan, sammen med dig, sammensætte en løsning der passer præcis til din virksomhed.

Container tank

Container løsningen er ideel til mange situationer og FTC A/S har med stor succes solgt adskillige løsninger til lige fra lystbådehavne til …

Containeren beskytter materialet mod vind og vejr, og kan forlænge levetiden af komponenterne dramatisk. Derudover giver containeren også ekstra beskyttelse ift. tyveri.

ADR tanke

ADR tanke er mobile tanke der kan monteres på ladet af en bil eller lastbil. Løsningen er ideel til entreprenører, hvor der dagligt skal tankes større eller mindre maskiner op, og hvor der ikke lige er optankningsmuligheder i nærheden.

ADR tanke kan fås i størrelser mellem 190 liter og 900 liter.

gk-7-500x300

Fleet management

GK-7 er den bedste kombination af god kvalitet og lav pris. Med GK-7 får du et system der kan hjælpe dig med at holde styr på hvem der tanker hvad, hvor meget og hvornår.

Hver ansat og bil får et id nr. og disse bruges til at overvåge med hvor stor hyppighed en bil tankes op, hvem der tanker og hvor meget. Systemet kan også bruges som værktøj til at afsløre ansatte der stjæler diesel.

elektrisk-pejling-500x300

Pejleudstyr

Ud over de manuelle pejleværktøjer, fører FTC A/S en række mekaniske og elektriske pejlesystemer som mere eller mindre nemt kan installeres.

Watchman alarmen er en trådløs enhed der med ultralyd måler niveauet i tanken og sender signalet trådløst til en modtager, der på en skærm viser niveauet. Når niveauet under 10% lyder en alarm. Sende radius på 200m.

Standerløsninger

Der findes en række mere eller mindre teknologiske løsninger til udlevering af diesel og benzin. FTC A/S vil, i samarbejde med dig og baseret ud fra dine behov, identificere den mest rentable løsning for din virksomhed.

Pumper

FTC A/S kan levere benzinpumper, dieselpumper, hydraulikpumper, pumpesæt og lignende til enhver situation og i alle ønskede dimensioner.

Kontakt os og hør hvordan vi kan være behjælpelige med dit projekt.

Meter

FTC A/s er leveringsdygtige i både mekaniske og elektroniske tælleapparater, der kan håndtere flowrater fra 2 liter per minut og helt op til 800 liter per minut.

Kontakt for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Pistoler

FTC A/s anbefaler ZVA modellen til de mere hårde miljøer, da den er bygget af kvalitets materialer og skulle noget gå i stykker, så kan samtlige dele skiftes uden for meget besvær.

ZVA modellen fra Elaflex kommer desuden også i high flow modeller, såfremt det skulle ønskes.

Kontakt os og hør nærmere.

Tanksikring

Vi kan tilbyde en række forskellige løsninger, der kan være med til at sikre din tank. Vi kan bl.a. tilbyde låsedæksler og indsatser der kan sikre mod dieseltyveri.