TANKSTATIONEN

FTC A/S har mange års erfaring fra projektering og totalrådgivning i forbindelse med opføring af store tankanlæg.
Bedst kendt er nok vores løsninger til Haahr Benzin, hvor vi i skrivende stund har rundet 44 anlæg, placeret rundt i hele danmark. FTC A/S har været med i hele processen, lige fra projektering til idriftsættelse af anlægget.

FTC A/S har et stærkt og erfarent team, når det kommer til totalløsninger inden for tankstationer. Vi finder den bedste sammensætning til det enkelte projekt. Vi sørger for alle myndighedsgodkendelser, at finde entreprenører og vores samarbejde med verdens førende leverandører indenfor diesel og benzin komponenter sikrer jer det bedst mulige slutprodukt. Klik dig videre og læs mere om vores løsninger til tankstationer.

Læs mere
VOGNMANDEN

Vores erfaring siger os at vognmænd er særligt hårde ved materiellet.
Derfor har vi allieret os med verdens førende på området og vi har adskillige produkter der egner sig til et ekstra hårdt miljø. Der er ikke noget værre end når vores vigtigste redskaber ikke virker. Derfor er det også vigtigt for os, at et anlæg projekteres mhp. det miljø det placeres i. Det er også derfor FTC A/S konstant er på udkig efter nye produkter der kan forlænge levetiden.
Ved at handle hos FTC A/S sikrer du dig selv for en masse ekstra omkostninger og nedetid.

Om du er på udkig efter et over- eller underjordisk anlæg, om din flåde lyder på 5 eller 50 biler, så har vi en løsning der passer dig. Klik dig videre og læs mere.

Læs mere
Landmanden

FTC A/S fører en hel række produkter der er produceret og optimeret til store og mindre landbrug.
FTC A/S har igennem en årrække specialiseret sig i plug and play løsninger til landbruget. Når anlægget leveres kan det tages i brug samme dag. Der er kun brugt de bedste komponenter, da anlægget ofte befinder sig i et hårdt miljø og skal kunne holde til lidt af hvert.

FTC A/S leverer ikke kun komplette anlæg, men kan også levere alle reservedele der måtte kræves for reparationer og vedligehold.
Det kan være alt fra pistoler og slange, til pumper og tællere. Kontakt os hvis du står og mangler en del.

Læs mere
Lystbådehavnen

Tankanlæg og lystbådehavne har historisk været et dårligt match. Vi ser det gang på gang, når vi kommer rundt i landet. Og det skyldes myndighedernes manglende opsyn med anlæggene. Man skulle tro der var strenge krav med anlæg tæt på vandet, men det er faktisk ikke lovpligtigt at føre opsyn med tankanlæg i lystbådehavne i Danmark

FTC A/S har kigget nærmere på hvad der skal til for at sikre disse anlæg og vi er kommet frem til et koncept som vi mener vil tilgodese både lystbådehavne ejerne, sejlerne og ikke mindst miljøet.

Klik dig videre og læs mere om vores løsninger..

Læs mere
AdBlue

Med stadig strengere regler for udslip af nitrogenoxid (NOx) vil AdBlue® blive obligatorisk for alle nye dieselmotorer, herunder lette og tunge lastbiler, off-road maskiner til landbrug og industri, og endda nye personbiler.

Efterspørgslen på AdBlue vil stige voldsomt i de kommende år og mange er ikke engang begyndt at forberede sig.
FTC A/S har alt hvad du skal bruge for at blive klar til de næste mange år med AdBlue. Klik dig videre og se vores mange løsninger.

Læs mere
LPG (AutoGas)

LPG har endnu ikke vundet det store indpas hos danskerne. Fordelen ved at skifte til LPG er da også primært hensynet til miljøet. Prisen for LPG ligger i skrivende stund omkring den samme som en liter blyfri benzin, så omkostningen er ikke pt så interessant.

Én diesel bil udleder flere NOx partikler end mere end 20 LPG drevne biler tilsammen. Samtidig viser undersøgelser at en LPG bil udleder 10-14% mindre CO2 end en benzin eller diesel bil.I skrivende stund findes der ca. 10 stationer der kan udlevere LPG.

Skulle du ønske at udvide butikken med LPG kan vi være behjælpelige med alle komponenter.

Læs mere