PROJEKTERING AF TANKANLÆG.
Når du benytter specieluddannede rådgivere til projektering af din byggeopgave, sikrer du den bedst mulige start på dit projekt. Med FTC A/S får du mere en 30 års erfaring, hvilket kan vise sig uvurderligt i sidste ende.

I forbindelse med projektering af tankanlæg, kan FTC A/S være din sparringpartner på områder som lovgivning og miljø, ligesom dimensionering- og konstruktionsmæssige anliggende kan løses. FTC A/S har gennem årene fået en række professionelle og troværdige samarbejdspartnere, som tilsammen sikrer at vi når i mål hver gang.
Det miljømæssige aspekt ligger os meget på sinde. Det er også derfor vi altid sikrer at der kun benyttes de bedste produkter. Vi går ikke kompromis med kvaliteten, på bekostning af miljøet. Så vælger du FTC A/S som sparringspartner, sikrer du samtidigt et miljørigtigt resultat.

Send os en e-mail  
TOTALRÅDGIVNING.
Står du og skal renovere eller gennemføre et anlægsprojekt af et tankanlæg, så er FTC A/S det rigtige sted at starte. Vi kan hjælpe dig med byggerådgivning og være din rådgivende ingeniør.

Med mere en 30 års erfaring har vi kompetencerne til at være din sparringspartner i forbindelse med bygherrerådgivning. Lige fra de første ideer og ønsker kommer på papir, til et driftsoptimeret og fejlfrit anlæg står færdigt.

Med en række kompetente samarbejdspartnere i ryggen kan FTC A/S tilbyde den nødvendige kompetence i alle projektet faser.
FTC A/S håndterer al kontakt med underentreprenører og leverandører, og du får derfor reelt kun én samarbejdspartner fra start til slut af dit projekt. Vi har erfaring både nationalt og internationalt, og har løst opgaver i både Norge, Sverige, Tyskland og Italien.

Send os en e-mail  
PRODUKTSALG
FTC A/S har siden 2001 importeret kvalitets produkter fra de førende leverandører i verden. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det i sidste ende bliver dyrere for både kunde, miljøet og dermed os selv. Du vil med andre ord ikke finde billige kopivarer her på siden.
Uanset hvilke dele du står og mangler, så kan vi hos FTC være behjælpelige med langt det meste.

Projektering af tankanlæg byder på mange udfordringer og det kan være lidt af jungle at regne ud hvad man skal bruge. Kontakt os hvis du har spørgsmål, og så skal vi gøre vores bedste for at svare på dem.

Send os en mail  
  • FTC A/S har været en troværdig, pålidelig og uundværlig samarbejdspartner for Haahr Benzin over de sidste mange år.
    Vi har et tæt samarbejde med Bent Frandsen og FTC's medarbejdere både hvad angår igangværende og fremtidige projekter. Vi har haft, og har stadig, stor gavn af deres ekspertise på området.
    Vi kan anbefale dem til enhver tid.
    Elo Sørensen
    Haahr Benzin