Om os

Nøglen til succes er tilbyde høj kvalitet!

FTC A/S blev etableret 8. juli 1999 og er i stadig ekspansion. Vi er primært et handelsfirma med ekspertise i komponenter til tank- stationer, men påtager os også totalentrepriser sammen med en vifte af dygtige samarbejdspartnere.

FTC har f.eks. over en årrække stået for alt projektering og opføring af 45 Haahr tankanlæg over hele landet. Det kan vi kun gøre fordi vi har et stærkt hold af professionelle, der ved præcis hvordan disse projekter skal håndteres hurtigt og problemfrit.

Firmaet er bygget op omkring medarbejdere der har mange års erfaring i branchen. Her ud over arbejder vi tæt sammen med en række dygtige samarbejdspartnere om at løse opgaver så de overholder alle gældende regler på området, hurtigt og kompetent.

 • Vi sælger produkter til både ind- og udland.
 • I er sikret højeste kvalitet hver gang.
 • Rådgivning og support ift. nye produkter
 • Hurtig levering.
 • Fornuftige service aftaler igennem Tank2eye.
 • Vi tilbyder nu leasing aftaler af overjordisk udstyr.

Hvorfor gør vi det?

Vores mål er at være med i første række ved levering af miljøvenlige produkter. Det gør vi bedst ved hele tiden at holde et vågent øje med markedet som helhed samt vurdere nye produkter på markedet. Man vil derfor fra tid til anden opleve at produkter erstattes af andre bedre, mere effektive og mere sikre produkter.

43

Haahr anlæg


Antal leverede anlæg til Haahr Benzin til og med Januar 2015
30

Marine anlæg


Antal marine anlæg leveret til og med 2015. Allerede kan vi dog konkludere at det tal vil vil stige i løbet af 2015/2016
100

Projekter


Siden starten i 2000 har FTC leveret løsninger til 450 større eller mindre benzin eller diesel anlæg.
30

Års erfaring i oliebranchen


Bent Frandsen har mere end 30 års erfaring med projektering af anlæg til de største olieselskaber i Danmark
 
 

Hvordan det hele startede...

 • 1999Firma opstart

  FTC A/S startes i en mandskabsvogn i baghaven ved Solsortevej nr. 26 i Middelfart. Nogle år senere blev garagen indrettet til kontor. Sidenhen har adressen heddet Behrendtsvej og nu Odensevej 177.
 • 2000Første sejr

  I Februar får FTC A/S godkendelse til salg i Danmark og køberne stod i kø.
 • 2007Første HAAHR anlæg

  I 2007 gentages det gode samarbejde med Olaf Haahr og Haahr benzin. Første anlæg etableres i Assens d. 29. Oktober 2007.

Lad os holde kontakten ved lige