FTC A/S kan tilbyde færdige anlæg til marianaer og lystbådehavne, hvad enten der er tale om over- eller underjordiske anlæg. FTC A/S tilbyder delvis eller fuld projektstyring og kan være behjælpelige med alt fra dimensionering, etablering og driftopsættelse.

FTC A/S har mange års erfaring med marineanlæg og har styr på gældende og kommende regler vedrørende anlægning af tankanlæg ved marinaer og lystbådehavne.

Miljøsikring er nødvendigt i forbindelse med etablering af sådanne tankanlæg og også her kan vi tilbyde branchens bedste produkter. Dobbeltvæggede tanke med hulrumsovervågning, diverse alarmsystemer samt de bedste rør i branchen, er alt sammen med til at sikre jer det mest miljøsikre anlæg muligt.

Jeres kommende anlæg skræddersyes efter jeres behov. Hvad enten det drejer sig om opdelte tanke der egner sig til uddeling af flere produkter eller tilslutning af kortautomat, så både danske og udenlandske kort kan bruges. Vi har prøvet det meste før, men er altid klar på en udfordring – så tøv ikke med at kontakte os.

Download vores brochure, hvori du finder nogle af de mest solgte produkter og løsninger til lystbådehavne og marinaer.

 

pdf-icon